Sănătate

Scapă de indigestia de Paște, cu produsele naturale de la Bio Elemente

Carnea de miel, cozonacul , pasca și ouăle, sunt doar câteva dintre bucatele pe care le mâncăm în zilele de Paște. Dacă la toate acestea mai adăugăm ciocolată și alcool, atunci apariția și instaurarea indigestiei pentru ore, sau chiar zile bune, este inevitabilă. În aceste zile, stomacul nostru ingerează o cantitate mare de alimente, foarte bogate caloric, de aceea trebuie ajutat de suplimente alimentare digestive naturale, care sa amelioreze tulburarile digestive și sa stimuleze secreția gastrică.

Produsele digestive de la Bio Elemente te vor ajuta să treci cu bine peste mesele îmbelșugate de Paște și să te bucuri de lumina Învierii alături de cei dragi. Suplimentele îmbogățite cu ingrediente naturale asigură o digestie ușoară, reglează glicemia în sânge și elimină disconfortul abdominal cauzat de mâncărurile cu un indice glicemic ridicat. Conținutul de enzime digestive și ingredientele naturale vor avea grijă de stomacul întregii familii de Sărbătorile Pascal, vă vor asigura o digestie corectă, va echilibra funcțiile ficatului și vă va crește rezistența sistemului imunitar.

Papaya Enzyme Digestive este un supliment ce conține pulbere din fructul Papaya, cunoscut pentru calitățile sale de stabilizare a digestiei. Produsul este un antioxidant puternic, stimuleaza secreția gastrică și este un vitaminizant important pentru organism. Complexul de enzime digestive ale Super Complex Digestiv, pentru tulburările alimentare deja instaurate, ajută la favorizarea absorbției și a asimilării mutrimentelor și elimină cele mai frecvente tipuri de disconforturi abdominale, precum greața sau durerile colicaive. Noni Original Integral de la Bio Elemente este un produs 100% organic , produs din fructele de Noni prin procesul de stoarcere a fructelor foarte bine coapte. Sucul de Noni, produs din fructe crescute pe plantațiile din Hawaii și certificate ecologic în Statele Unite, este un puternic stimulent al sistemului imunitar și are efecte benefice asupra numeroase afecțiuni ale sistemului gastro-intestinal.

Produsele Bio Elemente sunt 100% naturale, nu conțin adaos de zahăr, conservați, arome, sau coloranți. Poți comanda produsele Bio Elemente pe magazinul online www.bioelemente.ro și să te bucuri reducerile speciale, fără ore pierdute în trafic.

De Paște, Bio Elemente este furnizorul tău de sănătate numărul 1.

www.bioelemente.ro

http://www.facebook.com/pages/BioElemente/184086911602881

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *