BioElemente în presă

NONI ORGINAL INTEGRAL – un nou produs in gama BioElemente pentru sanatate si frumusete

Comunicat de presa

BioElemente, companie romaneasca de distributie de suplimente nutritive, lanseaza un nou produs, intregind gama deja existenta de suplimente nutritive naturale pentru sanatate.

Noul produs, Noni Integral Original este un supliment alimentar pentru revitalizarea, regenerarea si cresterea imunitatii intregului organism.

Fructul Noni, cunoscut si sub numele stiintific “Morinda Citrifolia” creste in zonele tropicale, cum ar fi: insulele Polineziene, Australia de Nord, Puerto Rico sau Insulele Virgine. Insa, Noni are o intrebuintare milenara, el fiind utilizat de indigeni in urma cu 2000 de ani pentru a vindeca fracturi de oase, entorse, contuzii, menstruatii neregulate.

Fructul Noni nu este folosit si mancat ca atare in multe cazuri, deoarece are un miros neplacut. Cel mai adesea acesta este consumat ca suc de fructe, desi se stie faptul ca frunzele si pulpa au si ele actiuni vindecatoare. Cercetatorii americani au demonstrat faptul ca fructul Noni ofera protectie impotriva dezvoltarii cancerului. Academia de Stiinte din New York a subliniat faptul ca sucul Noni a impiedicat formarea de cellule canceroase, in urma unui test efectuat pe soareci, atribuind aceasta actiune puterii antioxidante a fructului.

Fructul de Noni a fost, de asemenea, subiectul unui studiu american in iunie 2008, concluziile confirmand faptul ca cei care au fost tratati cu suc de Noni impotriva toxinelor daunatoare ficatului, au prezentat un risc mai scazut de leziuni hepatice.

Un alt studiu fitoterapeutic, dat publicitatii in iunie 2009 a confirmat faptul ca extractul de Noni poate calma durerile si reduce inflamatiile. In editia din februarie 2009 a „Journal of Scientific Research” a fost mentionat faptul ca extractul de Noni prezinta capacitatea de a preveni leziuni gastro- intestinale. Acest lucru se datoreaza faptului ca extractul de Noni scade aciditatea si creeaza mucoasa ce protejeaza stomacul.

Desi nu are o aroma tocmai placuta, fructul Noni ar trebui considerat ca o completare a dietei zilnice datorita beneficiilor pentru sanatate, in ansamblu.

Extractul de Noni, disponibil in suplimentul alimentar Noni Original Integral, este excelent pentru regenerarea si reintinerirea organismului, crescand in mod natural imunitatea. Acest suc organic reduce nivelul de colesterol, imbunatateste memoria, calmeaza durerile articulare, reumatice si osoase si reduce inflamatiile.

Noni Original Integral poate fi achizitionat de pe magazinul online www.bioelemente.ro, pretul pentru 1 Litru din bautura miraculoasa fiind de 112 LEI (pret depozit 95 LEI).

Sursa: Cefacemimi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *