Sănătate

Cele mai bune remedii pentru combaterea racelii

Vaccinul antigripal, spalatul mainilor, alimentatia sanatoasa si exercitiile fizice sunt cele mai bune metode pentru a evita raceala si gripa. Uneori insa si cei mai sanatosi oameni racesc, astfel ca suplimentele in acest sezon sunt aproape indispensabile.

Omega 3: Te ajuta intregul sezon

Daca nu obisnuiesti sa mananci prea mult peste, suplimentul Omega 3 administrat zilnic te ajuta sa iti mentii starea de sanatate, datorita proprietatilor sale fortifiante. Cercetarile arata ca Omega 3 protejeaza plamanii de raceala si alte infectii respiratorii. Un supliment precum Omega Complex te poate ajuta sa treci cu bine de aceasta iarna.

Echinacea

Daca este luata la inceputul racelii, poate scurta durata si severitatea simptomelor. Unele suplimente insa nu contin intreaga cantitate de echinacea mentionata pe eticheta, astfel ca trebuie sa fii extrem de atent atunci cand cumperi un supliment nutritiv. Atentie si la efectele adverse care pot aparea: diaree sau eruptii cutanate.

Vitamina D

Acest nutrient poate creste imunitatea in sezonul rece si preveni raceala. Persoanele cu nivel scazut de Vitamina D au cu 36% mai multe sanse de a avea infectii ale cailor respiratorii superioare in comparatie cu cei care au suficienta Vitamina D in organism. Deoarece este greu sa obtinem suficienta vitamina D de la soare sau din alimentatie, este indicat sa luam un supliment nutritiv. Calciu Coral este recomandarea noastra, un supliment ce suplimenteaza necesarul de calciu si Vitamina D din organism.

Asteptam si propunerile voastre de remedii care combat raceala si gripa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *