BioElemente în presă, Sănătate

Generatorul pentru dezinfectant natural cu utilizări multiple, un necesar pentru tine și familia ta!

În rândurile ce urmează, echipa Bio Elemente și-a propus să îți prezinte generatorul pentru dezinfectant natural cu utilizări multiple, un must-have pentru tine și familia ta! 

Orson Welles spunea că “ne naștem singuri, trăim singuri, murim singuri”. Microbii din jurul nostru sigur l-ar contrazice! Nu suntem niciodată singuri, nici măcar atunci când suntem pe deplin singuri. Ba chiar putem să spunem că noi, oamenii, suntem “chiriași” în vasta comunitate microbiană care ne înconjoară.

Ei bine, aceste microorganisme cu care noi conviețuim în simbioză trăiesc la suprafața corpului (de exemplu, pe pielea unui singur om sunt mai multe bacterii decât numără populaţia întregului glob), în interiorul corpului și uneori chiar și în interiorul celulelor noastre. De asemenea, această lume invizibilă se află peste tot în jurul nostru și, câteodată ne dă mari bătăi de cap. 

Acest generator pentru soluții de sterilizare de uz casnic este controlat de un microcomputer și folosește apa sărată ca materie primă. Astfel, poate produce, într-un mod rapid și convenabil, o soluție eficientă, cu spectru larg și non-toxică: hipocloritul de sodiu. Acesta din urmă este sigur în dezinfectarea necesară în mai multe privinţe, cum ar fi îmbrăcămintea, suprafeţele de acces,  alimentele necesare traiului, dar și pentru corpul uman.  

Pentru prezentarea generatorului, accesoriilor și a modului de folosire, te invităm să urmărești clipul video! – apasă AICI

UTILIZĂRI ALE HIPOCLORITULUI DE SODIU 

Hipocloritul de sodiu este un dezinfectant natural cu utilizări multiple de înaltă performanță, folosit de multă vreme, mulțumită faptului că poate ucide variate tipuri de germeni și virusuri, astfel prevenind eficient hepatita, gripa și altele asemenea. În plus, poate degrada mai multe tipuri de substanțe chimice nocive – de exemplu, poate degrada pesticidele rămase pe legume și fructe. Și asta nu e tot! Este aliatul perfect împotriva multor tipuri de microbi dăunători, cum ar fi mucegaiurile care ar putea produce afla-toxină.

Acesta are și o funcție puternică de curățare, albire și de îndepărtare a murdăriei. De asemenea, hipocloritul de sodiu poate fi utilizat oriunde doriți pentru sterilizare, dezinfectare și dezodorizare.

Îngrijirea pielii

După cum am menționat anterior, hipocloritul de sodiu poate fi folosit cu încredere în vederea îngrijirii epidermei prin dezinfectarea suprafeței corpului o dată pe zi. Acest lucru poate fi realizat în felul următor: înmuiați, clătiți sau ștergeți corpul timp de 10 minute. Când pielea este contaminată, utilizați o concentrație mare timp de 30 de minute. De asemenea, acest tip de dezinfectant nu are efecte secundare, iar efectele vor fi îmbucurătoare.

Prevenirea și dezinfecția pruritului, precum și a iritațiilor din zona intimă

Fiind un dezinfectant natural cu utilizări multiple, specialiștii recomandă folosirea lui și în zonele delicate o dată sau de mai multe ori într-o zi, la o temperatură caldă. De asemenea, lenjeria intimă poate fi înmuiată în această soluție pentru nu mai mult de 30 de minute, necesitând clătirea ulterioară.  

Dezinfectarea cărnurilor

Ca să fiți sigur că preparatele ce urmează a fi gătite sunt în cea mai bună condiție, află că hipocloritul de sodiu este nemaipomenit pentru dezinfectarea cărnii de orice tip (carne de porc, miel, vită, pui, rață, gâscă), chiar și a fructelor de mare. Este suficient ca acestea să fie înmuiate în soluție nu mai mult de 15-20 de minute și apoi clătite cu apă curată, menținând totodată și prospețimea produselor. 

Dezinfectarea țesăturilor și a aerului

Gospodinele vor adora acest dezinfectant natural cu utilizări multiple, tocmai pentru că știu cât de importantă este prospețimea locuinței. Această soluție poate fi pulverizată în aer și, mai mult decât atât, dezinfectează, înălbește și îndepărtează eficient mirosul din țesături în numai 20 de minute. 

Curățarea animalelor de companie

Grija și atenția pentru animalele de companie ne preocupă întotdeauna, fiindcă le iubim și mare parte a timpului o petrec în preajma noastră. Hipocloritul de sodiu și-a dovedit eficiența și în privința dezinfectării fără efecte secundare ale acestora, prevenind bolile infecțioase, mâncărimea și mirosul neplăcut.

Dezinfectarea mobilei, a podelei și a ustensilelor de bucătărie

Nimic nu este mai simplu decât să îți cureți întreaga casă, de la mobilier, la ustensilele de bucătărie cu ajutorul dezinfectantului cu utilizări multiple. Mobila se curăță inițial, urmând a se aplica hipocloritul de sodiu pentru 30 de minute, iar în cazul podelei, este suficientă simpla aplicare a soluției, care îndepărtează cu ușurință murdăria. În ceea ce privește ustensilele de bucătărie, precum aragazul sau chiuveta, se recomandă pulverizarea și curățarea soluției după doar 10 minute de așteptare.

Vrem să te anunțăm că cele de mai sus reprezintă doar câteva dintre întrebuințările hipocloritului de sodiu, soluție pe care o poți avea nelimitat, produsă de generatorul casnic pentru dezinfectant natural cu utilizari multiple. Calitatea vieții tale și a celor dragi ție va fi îmbunătățită cât ai zice ”dezinfectant”. 


Ți-a plăcut acest articol? Lasă un vot!

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *