Nutriție, Sănătate

Traiește sănătos cu 50ml de Aloe Vera Integral pe zi

Administrarea sucului de Aloe Vera Integral se recomandă în special celor care suferă de de alergii, astm bronșic, bronșită, litiază biliară, boli autoimune, nivel ridicat al colesterolului sau probleme cu reglarea hipertensiunii arteriale, hepatite virale, obezitate, constipație, diaree, pancreatită, Parkinson, Alzheimer, adenom de prostată, faringită, hemoroizi etc. Chiar și suferinzii de cancer sau de diabet 1 și 2 pot consuma acest produs, pentru a se bucura de efectele binefăcătoare ale acestuia.

Un remediu natural

Puritatea Aloe Vera Integral este de aproape 100%, un procent care te asigură că vei beneficia de toate proprietățile binefăcătoare ale acestei plante. Mai exact, ai parte de 99,55% pulpă, suc și gel de Aloe Vera, prin care se asigură organismului necesarul de minerale, vitamine și oligoelemente de care are nevoie pentru a funcționa la capacitate maximă. Nu mai puțin de 12 minerale, 9 vitamine, 10 enzime și 19 aminoacizi sunt componentele care intră în alcătuirea acestui produs și care te ajută la reglarea întregului metabolism.

Beneficii pentru organism

Un produs natural pentru revitalizarea şi regenerarea întregului organism, așa cum este și Aloe Vera Integral de la BioElemente, își dovedește din plin beneficiile asupra organismului și prin faptul că:

  • Stimulează curăţirea eficientă a intestinului;
  • Contribuie la reglarea metabolismului;
  • Are un garantat efect tonic şi ajută la regenerarea celulară;
  • Creşte rezistenta organismului la agresiunea factorilor chimici si fizici, interni și externi;
  • Accelerează vindecarea și cicatrizarea mai rapidă a rănilor;
  • Ține departe semnele de îmbătrânire prematură a pielii, estompează ridurile, creşte elasticitatea fibrelor de colagen;
  • Antrachinonele conținute îi oferă un efect puternic de stimulare a sistemului imunitar;
  • Reduce semnificativ sensibilitatea ţesuturilor la acţiunea factorilor alergenici;
  • Are un puternic efect emolient şi antiinflamator asupra mucoasei gastrointestinale;
  • Este o adevărată ”bombă” de substanțe nutritive de care organismul are nevoie. Ai parte de doza zilnică de vitamine şi oligoelemente (Ca, Fe, Mg, Mn, Cr, Cu, Zn), fiind o sursă vegetală importantă de vitamina B12, plus vitaminele A, B, C, E şi acid folic, toate pentru o sănătatea ta;
  • Creşte tonusul şi vitalitatea organismului, putând fi consumat în perioadele de convalescență sau de stres fizic/psihic accentuat.

Alege și tu Aloe Vera Integral și bucură-te de un adevărat cocktail de vitamine, macro și microelemente, coenzime, enzime etc, toate pentru sănătatea ta, una în care compromisurile nu trebuie să își facă loc! În plus, pentru că ești la curent cu noutățile legate de sănătatea ta și a celor din jurul tău, noi ți-am pregătit oportunitatea de a obține 3 produse Aloe Vera Integral la preț de două.


Ți-a plăcut acest articol? Lasă un vot!

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)

2 comentarii

  1. Vasilescu radu narcisa spune:

    Buna ziua care este pretul?

    1. Bio Elemente spune:

      Prețul este de 59 lei. Dar pe site găsiți și diverse pachete promoționale, precum Aloe Vera Integral 3+1 Gratis!
      https://bioelemente.ro/aloe-vera-integral.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *