BioElemente în presă, Frumusețe, Nutriție, Sănătate, Sport

Scapă de kilograme, scapă de probleme de sănătate!

Scapă de kilograme, pentru ca organismul tău să funcționeze așa cum trebuie! Fără îndoială că ai auzit și tu această expresie, de care deja te-ai săturat. Din păcate, oricât ai vrea să ignori acest aspect, este chiar adevărat. De aceea, dacă îți dorești o stare bună de sănătate, sau să ameliorezi sau chiar să vindeci anumite afecțiuni, este timpul să dai câteva kilograme jos.

Scapă de kilograme mai ușor decât ai crede!

Deși ai impresia că ai o viață sănătoasă, dar te îngrași și dacă bei un pahar cu apă, realitatea este că probabil faci multe greșeli, de care nu ești pe deplin conștient/ă. Le vom detalia imediat, dar mai înainte avem o surpriză plăcută pentru tine. Pentru că ai putea avea nevoie de un mic imbold, îți recomandăm un ajutor natural de la FAST DRENA 500 ml, concentrat pentru drenajul lichidelor corporale și slăbire. Îl poți găsi aici și de acum va fi mult mai ușor să scapi de nesuferitele kilograme în plus!

Complet natural, doar pentru tine!

Dacă te-ai săturat să auzi mereu ”scapă de kilograme”, trebuie să știi că acest supliment alimentar complex de la Equilibra reprezintă o formulă lichidă concentrată care se diluează în apă, ce conține 8 extracte de plante, cu gust plăcut de lime, cu funcție drenantă și depurativă. Păpădia și brusturele reglează funcția depurativă a organismului, în timp ce armurariul sau laptele de ciulin, curcuma și anghinarea sunt un suport necesar pentru buna funcționare a activității hepato-biliare.

Sparanghelul, frunzele de boldo și frunzele de coacăz negru care intră în alcătuirea acestui produs ajută drenarea lichidelor corporale și buna funcționare a tractului urinar.

Mai puțin kilograme, mai puține probleme!

Kilogramele în plus nu sunt doar o problemă estetică, așa cum ai fi poate, tentat/ă să crezi la prima vedere. Nu ar fi nicio problemă dacă hainele de anul trecut nu-ți mai vin ca turnate, dacă excesul de kilograme nu ar însoți, de regulă, și alte probleme de sănătate.

Prea multe kilograme în plus înseamnă afecțiuni cardiovasculare, digestive, renale, și chiar unele de ordin psihoemoțional. De aceea, ne alăturăm și noi celor care îți recomandă: scapă de kilograme, pentru ca problemele de sănătate să nu apară!

Greșeli pe care le faci atunci când vrei să slăbești

Ok, ai înțeles acum să faci ceva cu kilogramele în plus, așa că începi să cauți pe internet ceva informații despre o dietă minune, care să te facă să slăbești rapid. Din păcate pentru tine, avem vești proaste: nu există vreo dietă miracol, ci totul depinde doar de tine. Dacă tu nu începi să faci unele schimbări, și vei persevera în greșeli, nu vei ajunge la niciun rezultat.

Mese dezordonate

Stilul tău alimentar poate fi descris cel mai bine prin cuvântul ”haotic”? Atunci cu siguranță nu reușești să dai jos kilogramele în plus așa cum ți-ai dori. Ce-i drept, ești și genul care caută mereu justificări pentru stilul alimentar nepotrivit: nu ai timp să mănânci sănătos, mănânci mereu pe fugă, rabzi de foame toată ziua pentru ca seara să rupi frigiderul, cum se spune.

Mesteci ”pe repede înainte”

Chiar dacă timpul este ceva care îți lipsește, începe acum să fii ceva mai organizat și începe să mănânci ceva mai lent. Mestecă bine mâncarea și vei observa că te saturi mai repede și cu mai puțină mâncare decât dacă ai fi mâncat în 5 minute ceva rapid!

Consumi prea multe calorii

Una dintre greșelile cele mai întâlnite, și care nu te scapă de kilograme, ba din contă, este faptul că, fără să vrei, consumi prea multe calorii. Decât să mănânci un corn de la patiserie, care conține multe calorii ”goale”, mai bine alege să consumi o salată generoasă de legume proaspete. Nu doar că vei avea parte de mai puține calorii, dar îi vei oferi organismului exact vitaminele, nutrienții și mineralele de care are nevoie pentru a funcționa la capacitate maximă.

Ești prea sedendar/ă

Ai auzit desigur că mișcarea face casă bună cu dieta și te scapă de kilograme rapid. Cu toate acestea, nu ești genul prea sportiv, și nici nu prea ai timp să mergi la sală. Nicio problemă, atunci începe să te deplasezi pe jos mai mult, iar seara poți face chiar o plimbare prin parc. Cu timpul, condiția ta fizică se va îmbunătăți, și chiar vei începe singur să cauți ceva exerciții fizice menite să te țină în formă.

O hidratare insuficientă sau incorectă

Faptul că nu bei suficientă apă este o mare greșeală atunci când vrei să dai jos câteva kilograme. De asemenea, nu te hidratezi corect, alegi să consumi multe sucuri, fie ele chiar și naturale, dar care conțin mult zahăr. Alege mai bine să bei apă sau ceaiuri neîndulcite, și vei vedea că și kilogramele se ”topesc” mai ușor.

Nu te odihnești suficient!

Ai reușit să îți faci un program alimentar, faci și sport, te și hidratezi, dar tot îți este greu să slăbești? Poate că o explicație este și faptul că nu te odihnești suficient. Așa că încearcă să îți faci și un  program de somn, pe care să îl respecți, și vei observa imediat diferența. În bine, desigur!

Pe cât posibil, încearcă să mai reduci și stresul din viața ta, stabilește-ți prioritățile, și dacă simți că nu le poți face pe toate, renunță la unele dintre ele! Sănătatea ta este cea mai importantă, așa că începe chiar acum să faci unele schimbări, până nu este prea târziu!

Învață să ai răbdare!

Internetul este plin de diete despre care ți se spune că pierzi rapid kilogramele în plus, ceva de genul ”1 kg pe zi”. Total greșit, susțin specialiștii, care sunt de părere că este nevoie de multă răbdare pentru a slăbi corect!

De aceea, încearcă în loc să slăbești rapid și să îți dai peste cap organismul, apelează la cea mai bună metodă: treptat-treptat. Lasă timp organismului tău să se adapteze noilor schimbări, și nu-l bulversa! În acest fel, scapi și de efectul nedorit de yo-yo, iar organismul tău îți va mulțumi pentru felul în care ai grijă de el!


Ți-a plăcut acest articol? Lasă un vot!

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 1,00 din 5)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *