Sănătate

Crește oxigenarea celulară în cel mai simplu mod!

Că avem nevoie de oxigen pentru a supraviețui nu contestă nimeni, dar hai să mergem la un nivel mai profund, în interiorul corpului, al celulelor și să vedem ce anume se întamplă acolo! 

Numeroși specialiști au recunoscut imediat legatura dintre cantitatea de oxigen ce ajunge efectiv în celulă și gradul de sănătate al organismului. Prin urmare, oxigenul poate fi denumit și ”combustibilul” propice realizării metabolismului celular eficient.

Apariția unei deficiențe de oxigen în sânge reprezintă punctul de plecare către pierderea imunității și, implicit scăderea rezistenței la bacterii, virusuri sau la diverși paraziți ce înfloresc în mediul anaerob (lipsit de oxigen). Aceasta duce la debutul multor probleme grave de sănătate precum cancer, leucemie, activarea virusului SIDA, probleme ale sistemului nervos și chiar ale inimii. 

De  ce am avea nevoie de oxigen din “afara”, suplimentar? Pentru că există situații în care oxigenarea “clasică”, respiratorie, este compromisă de afecțiuni cardio-respiratorii de exemplu, fie în cazul în care oxigenul exterior este rarefiat sau poluat, așa cum se întâmplă în cazul ascensiunilor la mare înălțime. Îți dai seama cum ar fi să scapi de acele senzații total neplacute din așa-zisul rău de înălțime și, în același timp să îți menții sănătatea sistemului imunitar, prevenind cancerul și alte afețiuni grave asociate cu deficitul de oxigen la nivel celular?! Ei bine, acum poți crește oxigenarea celulară cu ușurință, utilizând componentele active despre care îți vom povesti în continuare. 

Amestecul de ciuperci terapeutice: SHIITAKE, MAITAKE, REISHI  

Cele din urmă sunt renumite pentru proprietățile lor anti-tumorale și cresc eficiența extractelor și pulberilor active de plante, oferind protecție suplimentară structurii ADN. Totodată, acestea au capacitatea de a crește oxigenarea celulară și, astfel au efect imunomodulator, dovedindu-și de-a lungul timpului eficiența în prevenirea formării metastazelor

Rodia, turmenicul, gheara mâței și orzul verde  

Extractele din plantele menționate anterior, combinate fiind au, deopotrivă, o influneță terapeutică în prevenția cancerului, dar și efect anti-inflamator și anti-septic. Aceste componente active acționează sinergic împreună cu ciupercile terapeutice și reduc disconfortul resimțit pe perioada terapiilor oncologice, conferind protecție aparatului digestiv, urinar și respirator, prin intermediul calității de a crește oxigenarea celulară

Vitaminele E și C  

Cu siguranță tuturor ne este cunoscut faptul că aceste două vitamine au un efect puternicanti-oxidant, însă asta nu e tot! De asemenea, acestea se fac responsabile pentru protecția oferită membranei celulare și contribuie la facilitarea oxioreducerii întregului organism. Mai mult decât atât, fiind considerate surse importante de anti-oxidanți naturali, vitaminele E și C ajută la reducerea stresului oxidativ și la prevenirea multiplicării celulelor maligne,  datorită capacității de a crește oxigenarea celulară într-un mod rapid și eficient. 

Betaglucanul 

Alături de extracte de plante și miceliu de ciuperci, cercetătorii atrag atenția și asupra unei pulberi de plante esențiale susținereii procesului de regenerare a organismului,  care se face responsabilă pentru stimularea circulației, dar și pentru activarea sistemului imunitar, asigurând astfel creșterea vitalității întregului organism. În același timp, betaglucanul, extras din pereții celulari de cereale și drojdii, este singurul ingredient natural din lume, acceptat și prescris ca anti-tumoral, grație faptului că poate crește oxigenarea celulară

Ia atitudine – viața NU este un joc! Acum că ești informat/ă corect, poți împărtăși cu cei din jurul tău aceste informații esențiale, atent selecționate de noi. Așteptăm să ne povestești în comentarii despre modul în care reușești să îți menții organismul sănătos și să te ferești de boli.


Ți-a plăcut acest articol? Lasă un vot!

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 5,00 din 5)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *