BioElemente în presă, Frumusețe, Nutriție, Sănătate, Sport

Scapă acum de kilogramele în plus!

Kilogramele în plus! Eterna problemă a reprezentantelor sexului frumos, mereu nemulțumite de felul în care arată. Dar, cu toate acestea, de kilogramele în plus nu sunt ocoliți nici bărbații, sau cei care suferă de anumite afecțiuni. Pentru aceștia din urmă, obezitatea chiar reprezintă o problemă care trebuie rezolvată cât mai rapid!

Kilogramele în plus și soluția pentru a scăpa de ele

Lupta cu kilogramele în plus nu este una ușoară, așa că ai nevoie de un mic impuls, pentru a accelera acest proces, în afară de dietă și sport. De aceea, un supliment alimentar natural poate fi exact ceea ce ai nevoie. Rafturile farmaciilor sunt pline de astfel de produse, dar dacă vrei ceva de calitate, și la un preț bun, atunci poți apela la Caffe Verde Drenante, un extract de cafea verde pentru slăbit, cu ananas, ceai verde, păpădie, mesteacăn și care poate fi găsit chiar aici.

Combinația perfectă, la îndemâna ta

Din fericire, acum ai parte chiar de combinația perfectă, pe care o poți folosi cu succes pentru a scăpa de kilogramele în plus. Caffe Verde Drenante este un supliment alimentar de la Equilibra bazat pe extracte de plante, o formulă concentrată care se diluează în apă, cu gust plăcut de ceai verde. Produsul este o combinație reușită de cafea verde, cu proprietăți tonice și de reglare a metabolismului și ceai verde, recunoscut pentru acțiunea benefică de reglare a greutății corporale. Formula este îmbogățită cu fruct de ananas, pentru tratarea celulitei și reglarea circulației periferice, reducând senzația de picioare obosite, dar și cu extract de frunze de mesteacăn și rădăcină de păpădie cu rol de drenare a lichidelor corporale.

Cafeaua verde accelerează metabolismul

Fără îndoială că ai auzit despre beneficiile consumului de cafea verde atunci când vine vorba de procesul de slăbire. Într-adevăr, poți spune că ai parte de un adevărat aliat, pentru că aceasta împiedică depunerea grăsimilor și accelerează metabolismul. De asemenea, se pare că tot cafeaua verde poate fi folosită cu același succes și în cazul persoanelor care suferă de diabet zaharat sau afecțiuni cardiovasculare.

Împiedică absorbția carbohidraților

Au fost realizate numeroase studii în urma cărora s-a ajuns la concluza că extractul de cafea verde împiedică absorbția carbohidraților, ceea ce înseamnă încă un avantaj atunci când vrei să scapi de kilogramele în plus.

Reglează glicemia, imediat după masă

Aminteam ceva mai sus de faptul că extractul de cafea verde se recomandă și persoanelor care suferă de diabet. În cazul acestora, se știe că dacă la masă au fost consumați carbohidrați simpli, atunci nivelul glicemiei crește destul de mult. Cu ajutorul extractului de cafea verde, nivelul glicemiei este ținut sub control, așa că… profită de beneficiile acesteia.

Excelent efect antioxidant

Spre deosebire de cafeaua clasică, cea prăjită, cafeaua verde are un excelent efect antioxidant și ajută la eliminarea mai ușoară a toxinelor din organism.

Scade nivelul colesterolului ”rău”

Persoanele care se plâng de faptul că au probleme cu kilogramele în plus, au parte, de cele mai multe ori, și de un nivel ridicat al colesterolului ”rău”. În urma unor studii, cercetătorii au observat că acest banal ingredient are capacitatea să-i reducă valoarea acestuia. Mai mult, activitatea cerebrală este mult îmbunătățită, problemele cu hipertensiunea sunt sensibil reduse, iar sistemul imunitar este unul puternic.

Ceaiul de mestecăn și retenția de apă

Retenția de apă este unul dintre motivele pentru care nu reușești să slăbești. De aceea, înainte de apela la anumite medicamente pentru a scăpa de acest neajuns, de ce nu lași natura să îți vină în ajutor. Unul dintre cele mai eficiente remedii este mesteacănul, recunoscut pentru faptul că ajută enorm la eliminarea surplusului de apă din organism. Rezultatele vor fi foarte rapide, așa că, nimic nu te împiedică să folosești mesteacănul pentru a scăpa de kilogramele în plus. În plus, același remediu poate fi folosit pentru a scădea colesterolul, hipertensiunea arterială și febra.

Rădăcina de păpădie, recomandată de specialiști

Recunoscută de specialiști drept un bun remediu pentru afecțiunile hepatice, păpădia poate fi folosită cu același succes atunci când vrei să ajungi la greutatea dorită. Cu ajutorul acestei plante, eliminarea toxinelor din organism este mult mai ușoară, metabolismul este stimulat, ba chiar și funcția renală este mult îmbunătățită.

Efectele împotriva obezității au fost observate de specialiști, care susțin că păpădia te mai poate ajuta atunci când te confrunți cu probleme cu balonarea sau retenția de apă.

Ceai verde pentru arderea rapidă a caloriilor

Deja, atunci când spui ceai verde, în minte îți vine o singură expresie: ”ardere rapidă a caloriilor”. Cel mai probabil știi deja că ceaiul verde îți accelerează metabolismul, favorizând arderea mai rapidă a caloriilor. De asemenea, dacă faci și ceva mișcare, pierderea kilogramelor în plus ar fi mult mai rapidă.

Ananas, fructul perfect în diete

Dacă ar fi să se facă un clasament al celor mai bune fructe care te ajută să ții kilogramele în plus departe de tine, atunci fără îndoială că ananasul ar ocupa primul loc. De aceleași efecte benefice ai parte și atunci când consumi ceai de ananas, o bună sursă de bromelaină, care împiedică apariția depozitelor de grăsime. De asemenea, aceeași enzimă ajută la reglarea tranzitului intestinal și favorizează eliminarea apei în exces din organism.

Te scapă de celulită

Printre alte beneficii pentru organism pe care le mai are ananasul, este și faptul că te ajută să scapi de celulită, iar pielea ta va arăta perfect tonifiată. Totodată ananasul reglează tensiunea arterială și nivelul zaharurilor din sânge și contribuie la menținerea unei inimi sănătoase.

Nu uita de sport și dietă!

Chiar dacă ai decis să apelezi la un supliment nutritiv pentru a scăpa de niște kilograme în plus, asta nu înseamnă că tu poți lenevi pe canapea, așteptând ca miracolul să se întâmple. Nu uita de dietă și sport, iar ajutorul oferit de acest supliment va accentua pierderea de kilograme, așa că muncește un pic dacă vrei să ajungi la rezultatele dorite!

Tu cum faci să ții deoparte kilogramele în plus? Ai vreun truc pe care vrei să ni-l împărtășești și nouă? Așteptăm comentariile tale pe acest subiect!


O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *