Nutriție, Sănătate

DESCOPERĂ ACUM care sunt componentele active pentru redarea vitalității copiilor și adulților!

Dacă tu sau membrii familiei tale vă confruntați cu o stare de oboseală constantă, poate că este momentul să apelați la câteva componente active vestite pentru redarea vitalității copiilor și adulților, despre care puteți citi în continuarea acestui articol.  

Fie că vorbim despre copiii sau adulți, vața de astăzi a tuturor se desfășoară într-un ritm alert, în sensul că trebuie să luam decizii rapide, avem parte de stres, ne consumam fizic și psihic, astfel că avem mereu nevoie de energie și vitalitate. 

Cu siguranță ți s-a întâmplat și ție să simți că nu mai ai pic de forță, încât până și simplul gest de a te ridica din pat, spre exemplu,  ți se pară o adevărată probă olimpică. Vitalitatea organismului a avut de suferit? Stai fără griji, nu ești singura persoană în situația asta.  

MIEREA DE ALBINE 

Delicioasă și plină de substanțe care să îți țină organismul în stare bună de funcționare, mierea de albine este sănătate curată, fiind o excelentă pentru redarea vitalității copiilor și adulților. 

De asemenea, s-a demonstrat că tot produsul stupului de albine, respectiv antioxidanții conținuți de acesta, pot fi de mare ajutor atunci când vine vorba despre prevenirea leziunilor celulare și funcționarea creierului.  

În plus, o lingură de miere, consumată zilnic, ajută la îmbunătățirea memoriei.  Dacă insomniile nu-ți dau pace, și știm că așa este, să știi că mierea duce la creșterea și eliberarea serotoninei, pe care organismul o transformă apoi în melatonină, care reglează durata și calitatea somnului. 

LĂPTIȘORUL DE MATCĂ 

Există numeroase beneficii de care poți avea parte atunci când consumi lăptișor de matcă, dar toți specialiștii sunt de acord că avem de a face cu cel mai bun energizant natural, cunoscut pentru redarea vitalității copiilor și adulților. 

Astfel, energia organismului este din nou la cote maxime dacă folosești un produs pe bază de lăptișor de matcă, oboseala dispare, iar stresul… parcă nici nu a existat. 

Și asta nu e tot! Lăptișorul de matcă este plin de substanțe hrănitoare pentru organism, dintre care se remarcă acidul pantotenic (combate efectele stresului şi revitalizează organismul), piridoxină (combate anemia), vitaminele A, C, D şi E, minerale (calciu, fier, cupru, fosfor, potasiu, siliciu, sulf), multe enzime şi nu mai puțin de 18 aminoacizi. 

VITAMINELE B5 și B6 

Dacă stresul nu dispare, atunci este timpul să îl convingi că nu are ce căuta în viața ta, cu ajutorul vitaminei B5, numită și vitamina anti-stres. Studiile realizate de oamenii de știință au demonstrat că această vitamină este responsabilă de reducerea stresului, a anxietății și a depresiei. De asemenea, dacă oboseala a devenit deja cronică și nu reușești în niciun fel să îți recapeți vitalitatea organismului, tot vitamina B5 îți vine în ajutor, reglându-ți metabolismul energetic.  

Depresia este una dintre cele mai întâlnite afecțiuni ale omului contemporan. În acest caz, vitamina B6 este indicată, deoarece are efect în sinteza de serotonină și noradrenalină. De asemenea, aceasta are un ușor efect sedativ, motiv pentru care este recomandată în anemie și îmbunătățește mult metabolismul neuronal, fiind responsabilă și de redarea vitalității copiilor și adulților. 

Spune-ne într-un comentariu cum procedezi pentru ca tu și familia ta să vă bucurați de o vitalitate maximă!


Ți-a plăcut acest articol despre redarea vitalității? Lasă un vot!
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *