Nutriție

Scapă rapid de semnele îmbătrânirii!

Riduri! Vergeturi! Cicatrici! Piele uscată! Le recunoști? Te confrunți cu ele? Unde sunt vremurile când pielea ta era fină, elastică și sănătoasă? Acum, parcă totul a devenit doar o amintire, iar semnele îmbătrânirii își fac tot mai des simțită prezența, deși vârsta din buletin nu este una care să te ducă cu gândul la pensie.

Nu renunța și nu te complace în această situație. Pielea ta merită ce este mai bun, pentru că nu trebuie să uiți niciodată că este cel mai mare organ al corpului!

Folosește natura în avantajul tău!

Primul impuls pentru a ține la distanță semnele îmbătrânirii este să apelezi la tratamente cosmetice costisitoare, și care, din păcate, nu au întotdeauna efectele dorite. De aceea, apelează cu încredere la produsele naturale, din ingrediente atent selecționate și care chiar te pot ajuta.

Nu este nevoie să cheltuiești sume uriașe, ci mai bine informează-te așa cum trebuie despre ce are de oferit natura pentru probleme tale, și apoi începe să iei măsuri. Pentru a-ți veni în ajutor, avem pentru tine câțiva dintre aliații de nădejde atunci când vrei să oprești un pic trecerea timpului pentru pielea ta.

Ulei de Limnanthes Alba pentru hidratare

Chiar dacă nu ai auzit prea multe despre această plantă, să știi că este folosită foarte mult în industria cosmetică. Specialiștii în materie de produse de îngrijire corporală susțin că hidratează perfect pielea, ținând la respect semnele îmbătrânirii.

De asemenea, este recunoscută că având proprietăți calmante, iar în urma folosirii ei pielea devine mult mai catifelată. Începe chiar acum să te bucuri de beneficiile pe care această plantă le poate aduce pielii tale, iar toți cei din jur vor observa diferența.

Uleiul de argan reduce semnele îmbătrânirii

Ce femeie nu vrea să aibă o piele frumoasă și sănătoasă, de pe care semnele îmbătrănirii să nu se observe niciodată? Nu, nu este deloc un vis care nu se va îndeplini niciodată, pentru că există un ajutor: uleiul de argan.

Procesul de îmbătrânire al pielii este mult încetinit dacă se folosește uleiul de argan, care mai și hidratează perfect, ceea ce înseamnă că tenul va fi mult mai luminos și sănătos.

Dacă în schimb te confrunți cu unele cicatrici, fie ele mai noi sau mai vechi, uleiul de argan vine și de această dată în ajutor, pentru că are efecte vindecătoare. Reducerea inflamațiilor sau vindecarea eczemelor sunt, din nou, două puncte tari ale acestuia.

Uleiul de migdale dulci calmează pielea uscată

Uleiul de migdale dulci este recunoscut de cei care lucrează în industria cosmetică drept un bun emolient, fiind indicat în special când avem de a face cu pielea uscată.

Alte beneficii ale folosirii acestuia se referă la faptul că tratează acneea, hidratează pielea, reduce excesul de sebum, are efecte anti-aging, iar atât de nesuferitele cearcăne, riduri fine sau eventualele pete de pe piele nu au nicio șansă în fața lui. Nu degeaba femeile din lumea arabă îl folosesc pentru a rămâne mereu tinere și frumoase!

Ulei din semințe de struguri, pentru elasticitate

Atunci când auzi de ulei pentru piele, prima impresie pe care o ai este că vei avea un ten gras, așa că ești tentată să renunți. Nu este cazul uleiului din sâmburi de struguri care este complet absorbit de piele și este unul intens hidratant.

Ai auzit cu siguranță de colagen și efectele sale miraculoase asupra tenului. Ei bine, uleiul din sâmburi de struguri stimulează producția de colagen la nivel celular, ceea ce înseamnă că nu te vei confrunta prea curând cu efectul de piele ”lăsată” sau cu riduri. Pielea ta va fi suplă și elastic, exact așa cum îți dorești.

Uleiul din sâmburi de struguri reprezintă un tonic natural excelent pentru orice tip de ten, iar anumite semne de pe piele, gen cicatrici sau pete pigmentare devin curând o amintire cu ajutorul lui. Așa că, de ce nu îl folosești, pentru că ai doar de câștigat?

Vitamina E, aliatul pielii sănătoase

Poate cel mai recunoscut remediu natural care ține departe semnele îmbătrânirii este vitamina E. Toată lumea cunoaște măcar un efect al acestuia, și toții cei care lucrează în industria cosmetică știu că este un ingredient care nu trebuie să lipsească din compoziția produselor de îngrijire corporală.

Dintre beneficiile acesteia, le reamintim pe cele mai importante, pe care probabil că le știai și tu: hidratează pielea, previne apariția ridurilor și le estompează pe cele deja existente, arsurile solare sunt prevenite și/sau tratate, petele pigmentare sunt îndepărtate, iar în urma folosirii ei tenul este perfect curățat.

Bisabololul regenerează pielea

Extractul de mușețel, bisabololul, este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai bune soluții pe care natura ni le oferă pentru a regenera și calma pielea. Este ideal de folosit în special dacă ai pielea sensibilă, iritată, sau cu unele răni sau cicatrici, dar poate fi utilizat pentru toate tipurile de ten, așa că nu îți face griji din acest motiv.

Cicatrizant, calmant, înmoaie pielea, antiinflamator, antibacterian, sunt alte câteva beneficiile pe care acesta le aduce organismului. Specialiștii în industria cosmetică îl folosesc drept ingredient de bază atunci când vine vorba despre alcătuirea cremelor pentru pielea sensibilă sau fragilă, a acelor produse destinate îngrijirii pielii iritate sau rănite.

O piele sănătoasă este o piele frumoasă

Nu degeaba se spune că o piele sănătoasă este o piele frumoasă. De aceea, trebuie să ai grijă ce produse folosești. Citește cu atenție lista cu ingrediente, și dacă observi multe ingrediente de natură chimică, atunci mai bine renunță.

Din fericire, avem o veste bună pentru tine. Am găsit ceva natural, ideal pentru îmbunătățirea aspectului epidermei atunci când apar cicatrici, vergeturi, uscăciune, riduri, sau semne ale îmbătrânirii.

Nu uita că pielea este considerată cartea de vizită a unei femei, așa că ai grijă de ea. Folosește produse bune pentru îngrijirea ei, dar nu uita să fii atentă și la alimentație, odihnă, demachiere și hidratare! Toate acestea te vor ajuta să ai pielea frumoasă și sănătoasă! Tu ce poți să ne spui despre felul cum îți îngrijești pielea? Ai vreun secret pe care ești gata să îl împarți cu noi?

1 comentariu

  1. Foarte utile recomandarile! Multumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *